2.9. Genealogie

In deel 2 is de geschiedenis van de Nederlandse familie Von Meijenfeldt behandeld. Voor de leesbaarheid was een gedetailleerde genealogie weggelaten. Daar is het nu tijd voor.

Als eerste volgt hier de getekende STAMBOOM van de gehele Nederlandse familie Von Meijenfeldt, inclusief de partners, exclusief kinderen die een andere familienaam dragen. De stamboom komt compleet tevoorschijn in 100% grootte, maar is daardoor per persoon niet leesbaar. Het beeld kan bovenin net zo lang worden vergroot totdat de namen goed leesbaar zijn. 

De genealogie is bijeen te houden in de eerste drie generaties. Vanwege de omvang is er vanaf de vierde generatie onderscheid gemaakt tussen vier takken:
Generatie I tot en met III.
De tak Van Leusden.
De tak De Haas.
De tak De Koe.
De tak Augustijn.
De nog levende familieleden zijn in het beschermde deel van deze website ondergebracht.
In de genealogieën zijn foto’s van portretten, graven, huizen en winkels opgenomen.

In deel B van het Familiearchief bevinden zich de familieberichten over geboorte, huwelijk en overlijden. Ook bevindt zich daar hun  bibliografie

Leden van de Nederlandse familie Von Meijenfeldt hebben koninklijke onderscheidingen gekregen. Onderscheidingen worden toegekend vanwege getoonde moed en bijzondere verdienste voor de samenleving of prestatie in het werk. Hier volgt geen totale opsomming van de soorten onderscheidingen, maar uitsluitend de toekenningen aan familieleden.

ORDE Nederlandse Leeuw
(exceptioneel)
Oranje-Nas­sau
(bijzonder)
Ridder
(3e graad)
Officier
(4e graad)
Ridder
(5e graad)
Lid
(6e graad)
Na.4. Govert Johannes Hendrik 19-06-1973
Nk.51. Frederik Hendrik 29-04-1988
Nk.53. Michiel Hermann 13-04-1967
(zwaarden)
01-07-1980
(zwaarden)
Nk.515. Frederik Hendrik 19-02-2015